Presentatie Serres Rally 2016 woensdag 23 maart

Presentatie Serres Rally 2016 woensdag 23 maart

Van 28 augustus t/m 3 september wordt de 2016 editie verreden van de Serres Rally. Een uitdagende en afwisselende rally, op hoog niveau georganiseerd. Rallymaniacs is sinds 2012 agent van de Serres Rally. Op woensdag 23 maart mei a.s. organiseren we een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Serres Rally. In samenwerking met van der Velden Motoren en Rally Bike Center biedt Rallymaniacs transport en service aan voor motoren en quads. 

 

De Serres Rally is open voor motoren, quads, SSV’s en auto’s, maar is een echte enduro rally. Er wordt alleen op roadbook gereden, zonder gps. De actieradius moet 150 kilometer zijn. De routes zijn heel divers, en technisch zeer uitdagend. Gravel, stenen, zand, modder, doorwadingen, single tracks, een marathon etappe, werkelijk alles zit erin.

Met een professionele tijdwaarneming, goed tracking systeem, nauwkeurige roadbooks, een zeer ervaren organisatie en een hele scherpe prijs biedt de Serres Rally zeer veel waar voor je geld. Dakardeelnemers als Frans Verhoeven, Robert van Pelt, Jasper Riezebos en het BasDakar Team zullen dat bevestigen! 

Net als voorgaande jaren is de verwachting dat er weer een mooi deelnemersveld aan de start staat, met een aantal snelle rijders. Naast de rally is er ook nog een ‘Rally Lite’ uitvoering en een Adventure Tour. De Adventure Tour laat je de mooiste stukjes Griekenland zien zonder de tijdsdruk van een rally, en is prima geschikt voor een zware allroad.  

Rally Lite
De Rally Lite uitvoering van de Serres Rally heeft langere (offroad) verbindingen, en specials op regelmatigheid. De totale lengte is zo’n 60-70% van de gewone rally. Er kan met roadbook gereden worden en/of met gps. Geschikt voor iedere motor of quad. Een rallylicentie is niet vereist, in tegenstelling tot de gewone rally categorie.

Transport en service
Rally Bike Center, Van der Velden Motoren en Rallymaniacs bieden samen transport en service aan voor motoren, quads en SSV’s. Met een full-service kun je je volledig concentreren op het rijden, en ‘s avonds lekker ontspannen. Je bent in goede handen bij een zeer ervaren ploeg.

Transport Motor | Quad  €    950,- | € 1.250,-
Transport & Fullservice Motor | Quad € 2.150,- | € 2.450,- 

Wie, wat, waar? 
Hoor alles over de logistieke zaken en hoe de rally in elkaar steekt op deze informatieavond, die op woensdagavond 23 maart plaats vindt bij van der Velden Motoren in Boekel. En natuurlijk kunnen we je alles vertellen over de transport en service mogelijkheden voor jouw motor of quad. 

Wanneer? woensdagavond 23 maart 19.30 uur
Waar? v.d. Velden Motoren
  Wilhelminastraat 23 | 5427 CC Boekel

 Interesse om langs te komen? Laat het ons dan even weten: marcel.vermeij@rallymaniacs.nl

mt_gallery

 

Gerelateerd nieuws

14-07-2020, 14:56

Nog ruim een maand te gaan voor de start van de Greece Rally 2020 Nog ruim een maand te gaan voor de start van de Greece Rally 2020

Nog ruim een maand te gaan voor de start van de Greece Rally 2020

Het lijkt erop dat de Greece Rally (voorheen Serres Rally) de eerstvolgende rally op de kalender is die daarwerkelijk verreden zal zorden. Een protocol met regels opgesteld door het Griekse ministerie van sport en gezondheid moet er voor zorgen dat de rally op een veilige en verantwoorde manier kan verlopen voor alle betrokkenen. De start […]

Lees meer

17-02-2020, 10:58

Serres Rally wordt Greece Rally: start en finish in Veria Serres Rally wordt Greece Rally: start en finish in Veria

Serres Rally wordt Greece Rally: start en finish in Veria

Nadat in 2019 de finish van de Serres Rally verplaatste naar Veria, is voor de 2020 editie ook de start verplaatst naar Veria. Dat biedt de organisatie weer nieuwe mogelijkheden om nieuwe etappes uit te zetten. De naam van de Serres Rally verandert met de verhuizing ook, die wordt nu ‘Greece Rally‘ De uitvalsbasis in […]

Lees meer

03-09-2019, 20:09

Svitko wint Serres Rally 2019, debutant Van Dal knap twaalfde Svitko wint Serres Rally 2019, debutant Van Dal knap twaalfde

Svitko wint Serres Rally 2019, debutant Van Dal knap twaalfde

Stefan Svitko heeft de Serres Rally voor de vierde keer op rij op zijn naam geschreven. De Slowaak was ook op de laatste dag, de traditionele endurostage, de snelste van het veld met zo’n 80 motoren. Jos van Dal bekroonde zijn rallydebuut op de laatste dag met een zesde plaats en kwam in het algemeen klassement tot de twaalfde stek.

Lees meer

02-09-2019, 20:13

Drie Nederlanders in top-twintig zesde dag Serres Rally Drie Nederlanders in top-twintig zesde dag Serres Rally

Drie Nederlanders in top-twintig zesde dag Serres Rally

Jos van Dal, Ad Jansen en Jesse Pols hebben de zesde dag van de Serres Rally afgesloten in de top-twintig. In het ijzersterke startveld kwam de Nederlandse rijders goed voor de dag, maar de overwinning ging opnieuw naar Stefan Svitko.

Lees meer

Rallyraid video's