Met van der Velden Motoren naar de Serres Rally 2018

Met van der Velden Motoren naar de Serres Rally 2018

Van 25 augustus t/m 31 augustus wordt de 2018 editie verreden van de Serres Rally. Een uitdagende en afwisselende rally, op hoog niveau georganiseerd. Van der Velden Motoren biedt transport en service aan en heeft nog een paar plaatsen vrij! 

De Serres Rally is open voor motoren, quads en SSV’s, maar is een echte enduro rally. Er wordt alleen op roadbook gereden, zonder gps. De actieradius moet 150 kilometer zijn. De routes zijn heel divers, en technisch zeer uitdagend. Gravel, stenen, zand, modder, doorwadingen, single tracks, een marathon etappe, werkelijk alles zit erin.

Met een professionele tijdwaarneming, goed tracking systeem, nauwkeurige roadbooks, een zeer ervaren organisatie en een hele scherpe prijs biedt de Serres Rally zeer veel waar voor je geld. Dit jaar o.a. met Dakar 2019 deelnemers Wesly Pittens, Paul Spierings, Martien Jimmink en Marcel Piek.

De voorlopige deelnemerslijst

Tot 1 juli kun je nog gebruik maken van het tarief van 900,- euro. Daar komen de kosten voor de accomodatie, maaltijden, brandstof en een licentie nog bij.

Van der Velden Motoren is al jaren actief in de wereld van de rally-raids met een professioneel team. Iedere dag wordt je motor goed bijgehouden en kun je beschikken over de best mogelijke faciliteiten en voorzieningen. Het team weet wat er vereist is om jou zonder zorgen maximaal te laten genieten. Meer weten? Neem dan contact op met Bart van der Velden. 

E-mail: info@veldenmotoren.nl
Of bel: 06 412 66 324

Gerelateerd nieuws

03-09-2019, 22:09

Svitko wint Serres Rally 2019, debutant Van Dal knap twaalfde Svitko wint Serres Rally 2019, debutant Van Dal knap twaalfde

Svitko wint Serres Rally 2019, debutant Van Dal knap twaalfde

Stefan Svitko heeft de Serres Rally voor de vierde keer op rij op zijn naam geschreven. De Slowaak was ook op de laatste dag, de traditionele endurostage, de snelste van het veld met zo’n 80 motoren. Jos van Dal bekroonde zijn rallydebuut op de laatste dag met een zesde plaats en kwam in het algemeen klassement tot de twaalfde stek.

Lees meer

02-09-2019, 22:13

Drie Nederlanders in top-twintig zesde dag Serres Rally Drie Nederlanders in top-twintig zesde dag Serres Rally

Drie Nederlanders in top-twintig zesde dag Serres Rally

Jos van Dal, Ad Jansen en Jesse Pols hebben de zesde dag van de Serres Rally afgesloten in de top-twintig. In het ijzersterke startveld kwam de Nederlandse rijders goed voor de dag, maar de overwinning ging opnieuw naar Stefan Svitko.

Lees meer

01-09-2019, 23:10

Deelnemers trotseren zwaarste en langste proef van Serres Rally Deelnemers trotseren zwaarste en langste proef van Serres Rally

Deelnemers trotseren zwaarste en langste proef van Serres Rally

De koninginnenrit in de Serres Rally 2019 was voor de deelnemers een flinke kluif op zondag. Snelheden lagen onder de 50 kilometer per uur gemiddeld en dat zorgde in combinatie met de lengte van zo’n 300 kilometer voor een flinke schifting. Stefan Svitko pakte andermaal de winst en verstevigde zijn positie in het klassement.

Lees meer

01-09-2019, 10:04

Van Dal in top-tien van korte vierde etappe Serres Rally Van Dal in top-tien van korte vierde etappe Serres Rally

Van Dal in top-tien van korte vierde etappe Serres Rally

Jos van Dal is zaterdag tiende geworden in de 110 kilometer lange vierde etappe van de Serres Rally. De overwinning ging andermaal naar Stefan Svitko.

Lees meer

Rallyraid video's